2015-02-03

ESKİ VE YENİ ÖĞRENCİLER İÇİN DERS KAYITLARI-ÖNEMLİ

TEZLİ VE TEZSİZ PROGRAMLARIMIZDAKİ ESKİ VE YENİ ÖĞRENCİLERİMİZİN DERS KAYITLARI 16-20 ŞUBAT 2015 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR. BUNA GÖRE;

• DERS AŞAMASINI BİTİREN TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ ANCAK  TEZ ÖNERİ FORMUNU ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI KANALIYLA ENSTİTÜYE ULAŞTIRMASI HALİNDE TEZ AŞAMASI İÇİN DERS KAYDI YAPTIRABİLİR.
  • DERS AŞAMASINI TAMAMLAYAN TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİ, 122 TL'LİK PROJE ÜCRETİNİ HALKBANK'A YATIRDIKTAN SONRA PROJE AŞAMASINA KAYIT YAPTIRABİLİR.
  • TEZSİZ PROGRAMLARA GİRME HAKKI ELDE EDEN YENİ ÖĞRENCİLER, SAYFAMIZDA İLAN EDİLECEK ÖĞRENCİ NUMARALARIYLA BİRLİKTE HALKBANK ŞUBELERİNE YATIRACAKLARI 2013 TL'LİK İLK TAKSİDİ YATIRDIKTAN SONRA DERS KAYDI YAPABİLECEKTİR.
  • ÖZEL ÖĞRENCİ OLARAK DERS ALMAK İSTEYENLER, SAYFAMIZDA İLAN EDİLECEK ÖĞRENCİ NUMARALARIYLA HALKBANK ŞUBELERİNE BAŞVURARAK BORÇLANDIRILDIKLARI MİKTARI YATIRDIKTAN SONRA DERS KAYDI YAPTIRABİLECEKLERDİR.